Communicatieadvies

Op een bepaald moment kan er behoefte zijn aan communicatie-expertise ‘van buiten’. Omdat er een verandering aanstaande is, er communicatiestrategieën en communcatieplannen nodig zijn, het communicatieteam een professionaliseringsslag moet doormaken of omdat het werk gewoonweg vraagt om extra communicatiekracht.

Ik breng moeiteloos jouw communicatieproblemen, oplossingen en kansen inzichtelijk in kaart en vertaal die naar de operatie. Met ruim 20 jaar ervaring in uiteenlopende communicatierollen bij diverse organisaties weet ik snel mijn weg te vinden. Ik werk zelfstandig én altijd in verbinding met anderen. Op deze manier creëer ik beweging en boek ik snel resultaat. Ook ben ik inzetbaar als facilitator van workshops, coach en communicatietrainer.

Dit deed ik eerder:

Z

Tijdelijk vervangen van een communicatiemanager, strateeg, woordvoerder of senior adviseur

Z

Aansturen van communicatieadvies- en reclamebureaus

Z

Opzetten en leiden van in- en externe communicatie campagnes.

Z

Ontwikkelen van communicatieplannen

Z

Opstellen van een pr-strategie, pr-plan en de uitvoering verzorgen

Ook hiervoor ben ik inzetbaar:

Z

In co-creatie ontwikkelen van communicatiestrategieën

Z

Begeleiden van trajecten op het gebied van verandercommunicatie

Z

CEO-profiling en leiderschapscommunicatie

Z

Coaching van directeuren en experts bij (media)optredens

Z

Schrijven van speeches, storylines en kernboodschappen

Opdrachtgevers

Sinds 2003 ondersteun ik een breed scala aan organisaties bij communicatievraagstukken.

Selma is een zeer professionele, betrokken en kundige communicatieadviseur. Ze schakelt snel tussen stakeholders en weet overtuigend goed onderbouwde plannen te ontwikkelen, presenteren en vooral nauwkeurig en vol toewijding uit te voeren. Dat doet ze op een zorgvuldige en authentieke manier die volop werkplezier ademt.

Ruud Berendsen
PR Manager & Woordvoerder, Randstad Groep Nederland

 

Selma is professioneel en door haar jarenlange ervaring snel ingewerkt. Met bewondering zag ik hoeveel werk zij in een dag gedaan kreeg. Ze is proactief, analytisch en houdt goed overzicht. Een denker en een doener.

Henriëtte Brons 
Teamleider Communicatie, Alzheimer Nederland

Ik heb Selma leren kennen als een energieke en deskundige woordvoerder. Ze heeft een goede antenne en ziet volop mogelijkheden. Selma werkt heel zelfstandig en weet snel haar weg te vinden in een dynamische context. Door haar allround skills (naast woordvoering, verzorgen mediatraining en communicatieadvies) is zij voor elk team een waardevolle aanvulling.

Jolanda Kanteman
Senior Communicatieadviseur, Gemeente Amsterdam

Selma is twee jaar de stille kracht geweest achter een aantal grote pr-successen. Enorme dynamische multitasker die het doel en planning nooit uit het oog verliest. Sterk in communicatie en met een zeer goed netwerk.

Anne-Jaap Snijders
CCO Kindred Group plc.

Kennismaken?

Neem gerust contact op en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.