Referenties

Teamlid

Selma is een natuurlijke verbinder met een bak aan ervaring en kennis, die ze graag met collega’s deelt. Ze heeft weinig instructie nodig en levert fantastisch werk op. Of het nou gaat om een creatieve brainstorm, het antwoord op een kritische persvraag of een strategisch advies. Selma is een cadeautje voor ieder team!

Tabitha Laurey

Senior Communicatieadviseur & Woordvoerder, VodafoneZiggo

Opdrachtgever

Selma is een zeer ervaren, betrokken en strategische communicatieadviseur. Vanaf dag één heeft zij haar toegevoegde waarde laten zien en pakte (soms ingewikkelde) dossiers voortvarend en met doorzettingsvermogen op. Met haar openheid, opgewektheid en creativiteit had zij een positieve invloed op het team. 

Annemieke Nol

Director Corporate Communications & External Engagement, VodafoneZiggo

Teamlid

Selma onderscheidt zich doordat zij niet alleen de vaardigheden van een uitmuntende manager bezit (georganiseerd, doelgericht, helikopterview, stressbestendig, kordaat, creatief en bevlogen) maar ook zeer goede coachende vaardigheden heeft. Selma helpt een communicatieteam vooruit door de juiste prioriteiten te stellen, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Justine Versteegh

Voorheen Communicatiemedewerker, Nationale Postcode Loterij & VriendenLoterij

Coachee

Selma weet met empathie en warmte hoe ze doortastende en moeilijke vragen moet stellen die mij dwongen om vanuit andere perspectieven naar een situatie te kijken. Onze coachgesprekken waren voor mij elke keer weer verhelderend en zorgden ervoor dat ik met meer empathie naar mezelf en anderen kon kijken. Een half jaar later denk ik nog regelmatig aan lessen die ze me heeft geleerd en waar ik veel aan heb gehad. Ze is een opmerkzame en bekwame coach en ik raad haar van harte aan.

Marjon Melissen

Senior Marketing en Communicatie Adviseur, ActionAid Nederland

Opdrachtgever

Selma was vanaf de eerste dag een gewaardeerd en effectief onderdeel van ons team en maakte zich de -voor sommigen complexe- organisatie snel eigen. We hebben Selma leren kennen als een zeer professionele, betrokken en kundige communicatieadviseur. Ze schakelt snel tussen stakeholders en weet overtuigend goed onderbouwde plannen te ontwikkelen, presenteren en vol toewijding uit te voeren. Dat doet ze op een zorgvuldige en authentieke manier die vol werkplezier ademt. Ze is daarmee een waardevolle aanvulling voor ieder communicatieteam. Niet in de laatste plaats vanwege haar zichtbare liefde voor het vak, energie, persoonlijkheid en collegialiteit.

Ruud Berendsen

PR Manager & Woordvoerder, Randstad Groep Nederland

Vakgenoot

Ik heb Selma leren kennen als een energieke en deskundige woordvoerder. Ze heeft een goede antenne en ziet volop mogelijkheden om op een positieve en proactieve manier media-aandacht te genereren voor haar thema’s. Selma werkt heel zelfstandig en weet snel haar weg te vinden in een dynamische context. Door haar allround skills (naast woordvoering, verzorgen mediatraining en communicatieadvies) is zij voor elk team een waardevolle aanvulling.

Jolanda Kanteman

Senior Communicatieadviseur, Gemeente Amsterdam

Opdrachtgever

Selma heeft een heel persoonlijke aanpak en stelt de juiste vragen om tot de kern te komen. Op basis van onze wensen heeft ze een proces voorgesteld om tot de juiste communicatieaanpak te komen voor een veranderproces binnen onze scale up. En dat heeft heel erg goed gewerkt. Tijdens het gehele proces heeft ze meegelezen, meegedacht en aanvullingen gedaan waar nodig en zijn we tot een eindresultaat gekomen waar we meer dan tevreden mee zijn.

Cees Dekker

Mede-eigenaar & oprichter, SustainableMotion

Opdrachtgever

Selma is twee jaar de stille kracht geweest achter een aantal grote pr-successen. Enorme dynamische multitasker die het doel en planning nooit uit het oog verliest. Sterk in communicatie en met een zeer goed netwerk.

Anne-Jaap Snijders

CCO, Kindred Group plc.

Teamlid

Selma is een professional met een enorme drive om haar (communicatie-) plannen samen met haar team tot in detail en net ietsje beter uit te voeren. En het resultaat wordt altijd gevierd.

Suzanne Cordes

Communications Project Manager, Nationale Postcode Loterij & VriendenLoterij

Opdrachtgever

Selma is een zeer gedreven communicatie professional! Met haar strategische denkwijze, gestructureerde aanpak, gevoel voor het leiden van een team van communicatie medewerkers/ specialisten en haar motivatie om zowel aantrekkelijke als effectieve communicatie en campagnes te ontwikkelen, weet zij vele mensen te bereiken en te betrekken!

Emma Lok

Directeur-bestuurder, WOMEN Inc.

Opdrachtgever

Selma heeft vanaf het moment dat ze voor Marktplaats aan de slag ging voor fantastische resultaten gezorgd. Haar deskundigheid, initiatiefrijke karakter en vermogen om zich echt met haar klanten te identificeren lagen hieraan ten grondslag. Selma is zeer prettig in de omgang, enthousiast en gedreven. Ik heb de afgelopen periode uiterst aangenaam met haar samengewerkt en ik weet zeker dat ze voor iedere organisatie een aanwinst is.

Rianne van der Sar

Voorheen Senior PR Manager, Marktplaats

Teamlid

Ze is erg vakkundig en strategisch, maar zeker niet te beroerd om ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Van issuemanagement tot het bedenken van nieuws haakjes voor PR, van het te woord staan van media tot een contentstrategie; haar advies is ontzettend waardevol.

Chantal Oudenaarden-Pesch

Sr. Project Manager Communicatie, KLM

Opdrachtgever

Top professional die direct en diplomatiek tot de essentie komt van strategische vraagstukken en de handen uit de mouwen steekt. Die combinatie maakt Selma uniek. Voor SNS volop in touch met de jongerendoelgroep door een actieve bijdrage te leveren aan de Jongerenboard en het uitvoeren van CEO profiling. Naast het organiseren van activiteiten, verliest ze haar in- en externe stakeholders niet uit het oog en brengt ze goed in kaart welke impact de activiteiten hebben voor het merk.

Peggy Kaal

Manager Merk & Communicatie, SNS (onderdeel Volksbank)

Coachee

Selma is een professional die haar vak goed verstaat! Ik heb via mijn werkgever een mediatraining gevolgd bij Selma. Een leerzame en leuke training waar alle do’s en dont’s worden uitgelegd om een goed media optreden te geven. In mijn eerste interview kwam Selma langs om van te voren alles door te nemen en waar nodig nog bij te staan. Dit was zeer prettig omdat daarmee de zenuwen wat afnamen en ik daardoor een goed interview kon neerzetten. Ik wil je bedanken voor de leuke training en de tijd die je daarvoor hebt genomen!

Stefan Mentink

Meewerkend voorman, Gemeente Amsterdam

Vakgenoot

Ze beheerst haar vak uitstekend, is doelgericht, heeft een helikopterview, kan goed organiseren en laat zich niet gek maken. Daarnaast is Selma gemakkelijk in de omgang en heeft ze een goed gevoel voor humor.

Marianne Michielen

Voorheen Persvoorlichter, Alzheimer Nederland

Vakgenoot

De afgelopen maanden heeft Selma mij gecoacht bij het zoeken naar een baan die bij me past. Ze deed dit op een positieve, professionele en persoonlijke manier. Door het stellen van de juiste vragen liet ze mij zelf naar oplossingen zoeken. En daarbij is het ook nog eens gezellig, want Selma is een betrokken coach. Ze heeft mij zeker geholpen om dichter bij een passende baan te komen!

Claudia Meima - Fris

Redacteur, Leene Communicatie

Teamlid

Tijdens de heidag die Selma organiseerde voor ons communicatieteam haalde zij op een speelse manier waardevolle inzichten naar boven. Zij creëerde hierbij een veilige omgeving, waardoor we als team alles konden zeggen en meer verbonden raakten met elkaar.

Marjolein Ter Laak

Brand PR consultant, Randstad Groep Nederland

Teamlid

Selma organiseerde een teambuildingsdag waar aan alles was gedacht. Het programma was interactief en gevarieerd, waardoor de dag voorbij vloog. We brainstormden, schreven en spraken voor de groep. Ook werd er gezorgd voor fun en luchtigheid. Tenslotte merkte je veel passie en kunde vanuit Selma, een absolute aanrader dus!

Roos Weijschedé

Junior PR adviseur, Randstad Groep Nederland

Vakgenoot

Selma heeft het communicatieteam verder geprofessionaliseerd en uitgebouwd. Met haar oog voor detail én het grotere geheel houdt ze het overzicht. Selma ziet snel wat er nodig is en kan dat meteen organiseren.

Martijn van Klaveren

Directeur Communicatie & Stakeholder Engagement, Novamedia

Vakgenoot

Werken met Selma betekent dat je waar voor je geld krijgt. En méér. Altijd klantgericht, altijd klaar voor directe actie en altijd vanuit een positieve insteek. Selma weet haar kennis altijd te koppelen aan de praktische situatie en kan als geen ander scoren in de media. In de twee jaar bij pr-bureau Bijl PR heeft zij menig voorpagina of nieuwsprogramma voor de klant weten te bereiken.

Mieke Plaschek

Voorheen Partner en Senior adviseur, Bijl PR

Vakgenoot

Selma is an account manager with a great drive to be the best, and she succeeds in being the best. It is a great pleasure to work with her, quick in understanding, tons of energy and very good in client relations.

Arie den Boon

Oprichter en eigenaar, Daphne Communication Management (GfK/Daphne)

Vakgenoot

I have worked with Selma on several occasions. She is not only a very professional spokesperson, but she is also meticulous and constructive. Selma is sensitive to the interests of various parties in a project which makes it a rewarding experience working with her. Above all she is good company!

Nathalie van Koot

Senior Press Officer/Spokesperson, WWF

Vakgenoot

Selma is naast een gezellige collega een top PR vrouw. Goed in het opbouwen van mediarelaties, creatief in het bedenken van nieuwshaakjes. Ook neemt ze geen genoegen met half werk. Een goed idee brengt ze het liefst tot een heel goed idee. Rust niet tot er resultaat is. 

Theo van der Meer

Eigenaar & senior adviseur, PRADD

Teamlid

Een enorm kundige communicatieprofessional, met kennis van zaken en een flinke portie gedrevenheid. Niet bang om ook de lastige vragen te stellen en pas tevreden wanneer alles tot een goed einde is gebracht.

Renee Oudenaarden

Senior Communicatieadviseur & Woordvoerder, Nationale Postcode Loterij & VriendenLoterij

Opdrachtgever

Selma was just fantastic to work with during our launch of MariaBingo in the Netherlands. She is dedicated, trustworthy, knowledgeable as well as very professional. You can really rely on her in every way possible! I wouldnt do an event without speaking to Selma first for advice, guidance and ideas!

Linda Niskanen

Marketing Manager, MariaBingo

Vakgenoot

Selma’s inbreng in het kinderopvangproject bij WOMEN Inc. als coordinator communicatie was echt een fijne mix van energie en rust. Enthousiasme en een vermogen om het project vooruit te duwen, maar ook realistisch wat wel en niet kan, controle over planning en zeer professioneel. Erg fijn samengewerkt, zodat lobby en communicatie elkaar mooi aanvult en versterkt!

Ody Neisingh

Public Affairs professional, WOMEN Inc.

Opdrachtgever

Selma is professioneel en door haar jarenlange ervaring snel ingewerkt. Met bewondering zag ik hoeveel werk zij in een dag gedaan kreeg. Ze is proactief, analytisch en houdt goed overzicht. Een denker en een doener.

Henriëtte Brons

Teamleider Communicatie, Alzheimer Nederland

Coachee

Ze luistert goed en stelt doortastende vragen, waardoor ik gedwongen word op een andere manier naar mijn vraagstukken te kijken. Selma is mijns inziens een goede en kritische coach waarvan je veel kan leren over jezelf en het communicatievak.

Claudia de Barros

Marketingcommunicatie medewerker, Openbare Bibliotheek Amsterdam